Rólunk írták

2022. október

📍Jegyiroda: Tóth József Színház és Vigadó (Petőfi utca 2.)
🕰Nyitvatartás:  KEDD, CSÜTÖRTÖK 16:00-18:00
                               SZOMBAT 10:00-12:00
🎫ONLINE jegyvásárlás, regisztráció: https://www.tothjozsefszinhaz.hu/musor/

Októberben megkezdődnek gyermekbérletes előadásaink is.

🐈Szekernyés László: Trón alatt a király 🐈‍
zenés mesejáték a Békéscsabai Jókai Színház előadásában
A szerző a hazug macskák országába vezeti kisfiú és kislány főhőseinket, ahol a trón mellett melegedők saját érdekeiket védve, a birodalmukban megmaradt egyetlen egeret kiáltották ki királlyá. Az egér valójában maga is gyámolításra szorul, az érdekszövetségnek viszont gondja van arra, hogy az udvar szemében a király a rettenthetetlen, megközelíthetetlen legyen. Valóságos dicsfényt vonnak köréje, hogy a hazugságot, csalást elkendőzhessék. A főhős kisfiút is behálózzák, mígnem a bátor és leleményes kislány az egérrel együtt meg nem menti és vissza nem téríti az igaz világba. A humoros történet izgalmas kalandokat kínál a szereplőknek és a nézőknek egyaránt.
2022 október

Kedves és Tisztelt Közönségünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy szerzői jogi problémák miatt a jövő évadban nem tudjuk műsorra tűzni A szabin nők elrablása című zenés vígjátékot.
Helyette az Anconai szerelmesek című, az országban már több színházban nagy sikerrel játszott ugyancsak zenés vígjátékot mutatjuk be  a 2022/23   évad felnőtt és ifjúsági bérletházaiban. Bízunk benne, hogy a változás  el fogja nyerni tetszésüket! Várjuk Önöket szeretettel a Tóth József Színház és Vigadó jövő évadának előadásaira! Addig is kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk mindenkinek.

Tóth József Színház és Vigadó

Elindult a következő évad bérleteinek értékesítése!

Kedves Nézőink!

Továbbra is számítunk Önökre és egyben köszönjük bizalmukat és hűségüket az idei évadban.

Remélem sikerült olyan előadásokat hozni, amelyek emlékezetes színházi élményeket nyújtottak Önöknek.
Ez az évad – mint hosszú idő után az első bérletes évad a Tóth József Színházban – az ismerkedés, a kipróbálás vagy ahogy többször fogalmaztam a „tesztelés” évada volt..

Ennek a tapasztalatait összegyűjtve és elemezve, arra a megállapításra jutottunk, hogy túl sok az előadásszám az eladott bérletek és jegyek arányát a támogatás mértékéhez viszonyítva.

Fontos törekvésünk, hogy felelősséggel használjuk fel Szentes város Önkormányzatának, az Emberi Erőforrások Minisztériumának és az Önök támogatását.

Ezért úgy látjuk, hogy a 4 bérlet fajta / szerdai, csütörtöki, pénteki, szombati / és a kétszer 4 bérletes előadás szerkezetén változtatni szükséges. Arra gondolok, hogy a szerdai és csütörtöki bérleteket összevonjuk – hiszen ezeken a napokon kisebb a látogatottság /csak 50 %-os / – azaz a szerdai bérletet megszüntetnénk és csak csütörtöki, pénteki és szombati bérletet hirdetnénk a jövő évadban. Fontos, hogy hétköznap is legyen bérletes előadás, de a két hétköznap látogatottsága sajnos nem bizonyult elégnek.
A másik fontos változás amit tervezünk – mivel a két féléves 2×4 bérletes előadás is úgy látszik soknak bizonyult – , hogy a következő évadban egész évre 6 bérletes előadást szeretnénk kínálni Önöknek.
Ez azt is jelenti, hogy arányosan olcsóbbak lesznek a bérletek, hiszen éves viszonylatban 8 előadás helyett 6 előadást szeretnénk kínálni bérletes nézőinknek.
A bérleten kívüli havi 2 meghívott előadást továbbra is biztosítjuk Önöknek.
Természetesen amennyiben igény mutatkozik azaz még több bérletet vásárolnak mint idén, akkor alkalmazkodunk és visszaállítjuk a szerdai bérletes előadásokat.
A gyermek-és ifjúsági bérlet konstrukción is hasonlóan kívánunk változtatni.
Várjuk észrevételeiket, tanácsaikat, véleményüket.

A bérletmegújítási időszak május 25-től kezdjük, várjuk Önöket jegyirodánkban.

Seregi Zoltán

Bérletben szereplő előadások

Felnőtt bérletben:
 • Neil Simon: Furcsa pár
 • Tamási Áron: Énekes madár
 • Joseph Stein – John Kander – Fred Ebb: Zorba, a görög
 • Vajda Katalin: Anconai szerelmesek
 • Nyikolaj Vasziljevics Gogol: A revizor
 • Rejtő Jenő: A szőke ciklon

Gyermek bérletben:

 • Szekernyés László: Trón alatt a király
 • Jókai Mór: Szaffi
 • Bozsó József – Kocsák Tibor: Hagymácska (orosz népmese alapján)
 • Kinosita Dzsundzsi – Czapp Ferenc – Zalán Tibor – Pinczés István: Hétalvó
 • Benedek Elek – Szente Éva: Az égig érő fa
 • Tamási Áron: Ördögölő Józsiás
X