Indul az évad

A Tóth József Színház és Vigadó 2022/23-as évada két Szentesi Szalonnal veszi kezdetét szeptember 13-án és 15-én. Elsőként a Tudomány kuckóban Szántai Lajos műveltségkutatóval hallhatunk beszélgetést, majd 15-én „Hegyek, fák, füvek, erdők” – Szücs Gábor festő kiállításának megnyitója lesz az Életmód party művészeti szalonban.

Szeptember 17-én újra kinyílnak a kulisszák a Kulturális Örökség Napján, amikor is vezetett kulisszajáráson vehetünk részt.

Ezeket a rendezvényeket ingyenesen tekinthetjük meg, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a www.tothjozsefszinhaz.hu/musor oldalon lehet, ha a megfelelő hónapot és eseményt kiválasztja.

Ebben az évadban három bérletes előadás lesz, amelyet szeptember 22-24 között láthatnak. Neil Simon: Furcsa pár (női változat) darabra a bérleteken kívül korlátozott számban jegyek még válthatók! A jegyvásárláshoz a legkönnyebben a www.tothjozsefszinhaz.hu/musor oldalon keresztül juthat el. (Nézze meg, tényleg kevés a szabad hely, érdemes időben megvásárolni a belépőt!)

A hónap az Aranykor – Lénárt László, Csurulya Csongor és Vidovenyecz Edina verses estje, valamint a Művelődési Központ Idősek Világnapja Solymos Tóni fellépésével zárul.

www.szentesimozaik.hu

X