2023, november

péntek17nov19:00péntek20:10ÁlomügyeletSajnálattal közöljük, hogy ma esti Álomügyelet című vendégelőadásunk betegség miatt ELMARAD! Az előadást későbbi időpontban pótoljuk, melyről hamarosan tájékoztatást adunk. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra került előadásra is. Jegyvisszaváltás a jegyek vásárlásának helyszínén lehetséges. Az online vásárolt jegyeket az Interticket váltja vissza. Mielőbbi gyógyulást kívánunk! Megértésüket köszönjük! 19:00 - 20:10 BelépőEgyéb rendezvény:Egyéb rendezvény

Esemény leírása

Sztárok Andrea: Álomügyelet – NR Protuction

Egy kórház ügyeletes szobájában játszódik a 70 perces történet. Egy szobában, ahol szereplőink – három ápolónő és egy orvos – éjszakai műszakjukat töltik. Belgyógyászati osztályon vagyunk, tehát nincs rengeteg feladatuk, „csak” vigyázni a betegek álmát. És persze a saját álmaikat.

Az egyik nővérke (ELZA) nagy elhatározásra jutott, elindul az országos tehetségkutató versenyen, énekes kategóriában. De ez csak az egyik és egyikük álma.

A másik nővérke (HELGA) a reménytelen szerelem beteljesülését várja minden együtt töltött ügyelettől. Az ellenállhatatlan és sármos főorvos (ROLAND) azonban egy kétgyermekes családapa, aki válófélben van ugyan, de még mindig a feleségét imádja. Vagy mégsem? Vagy csak ennek a nővérkének akar és tud ellenállni?

A harmadik nővérke (ANNA) – akinek életkora a legkevésbé sem indokolja a kicsinyítő képzőt – a lányával való nem éppen konfliktusmentes kapcsolatát igyekszik megoldani, immár a sokadik, ügyeleti szobában töltött éjszakán. Az ő álma ez.

Ebben az egy felvonásnyi színházi estében mindenki kerget valamit. Leginkább a boldogságot. Mindezt sok zenével (kilenc közismert slágerrel) és még több humorral és szarkazmussal teszik, míg el nem jön a reggel…

Ébresztő! Indul a napi rutin.

X